Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

12 Antwoorden

We raden aan om minimaal 1 uur van tevoren te reserveren, maar als u flexibel bent, kunnen we meestal ook last-minute ritten regelen.

Ja, we hebben voertuigen die geschikt zijn voor groepsvervoer tot 8 personen. We kunnen ook aanhangwagens voor bagage regelen.

Ja, we bieden zowel korte ritten binnen Zwijndrecht als langeafstandsritten naar andere bestemmingen.

Het wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor luchthavenvervoer om uw plaats te garanderen, vooral tijdens drukke reisperiodes.

Ja, we hebben veilige kinderzitjes beschikbaar voor onze jongste passagiers. Geef dit bij het boeken aan.

De prijs van uw taxirit is afhankelijk van factoren zoals de afstand en het type rit. Onze chauffeurs kunnen u vooraf een schatting geven.

Huisdieren zijn toegestaan in onze taxi's, maar er wordt een toeslag van € 5 aangerekend.

U kunt een taxirit tot 1 uur voor aankomst annuleren zonder kosten. Na 1 uur voor aankomst wordt er een annuleringskost van € 10 aangerekend.

We accepteren contante betalingen evenals betalingen via Bancontact bij al onze taxi's.

Supertax is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

U kunt een taxi reserveren door ons te bellen op 0474 73 09 00 of door online een reservering te plaatsen op onze website.

De tarieven van Supertax beginnen vanaf €2,95. Voor kortere ritten wordt de prijs per teller berekend. Voor specifieke tarieven en prijsinformatie kunt u onze tarievenpagina bekijken.

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Contacteer ons

Klaar om te vertrekken?

Neem contact met ons op en boek vandaag nog uw rit met Supertax. Wij staan bekend om onze punctualiteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Bestel nu je taxi