Privacybeleid - Supertax | Goedkope taxi personenvervoer in Zwijndrecht, Antwerpen

Zoekt u een betrouwbare taxi voor uw personenvervoer in buiten- en binnenland? Doe beroep op Supertax in Zwijndrecht! ook in Beveren, Kruibeke en Antwerpen.

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 1 september 2023

Welkom bij Supertax. Dit privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, beschermen en delen wanneer je onze website https://super8tax.be bezoekt, gebruik maakt van onze diensten of op andere wijze met ons communiceert. We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw privacy en doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens veilig te houden.

1. Verzamelde Informatie
Wij kunnen persoonlijke informatie verzamelen, zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, wanneer je gebruik maakt van onze diensten, contact met ons opneemt of je registreert voor updates.

2. Gebruik van Informatie
Wij gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten te verlenen, te verbeteren en te personaliseren, om met jou te communiceren, om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om jou op de hoogte te houden van relevante aanbiedingen en nieuws.

3. Delen van Informatie
Wij kunnen jouw persoonlijke informatie delen met derden, zoals betalingsverwerkers en partners waarmee wij samenwerken om onze diensten te leveren. We delen alleen informatie die nodig is voor de uitvoering van deze diensten.

4. Cookies en Trackingtechnologie├źn
Onze website kan gebruik maken van cookies en vergelijkbare trackingtechnologie├źn om het gebruik van de website te analyseren, jouw voorkeuren te onthouden en de gebruikerservaring te verbeteren.

5. Jouw Rechten
Je hebt het recht om toegang te vragen tot jouw persoonlijke informatie, deze te corrigeren, te beperken of te verwijderen. Neem contact met ons op via onderstaande contact gegevens om deze verzoeken in te dienen.

6. Beveiliging
Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid van jouw persoonlijke informatie te waarborgen en deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of diefstal.

7. Wijzigingen in het Privacybeleid
Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om te voldoen aan veranderende wettelijke vereisten en bedrijfspraktijken. De bijgewerkte versie wordt op onze website geplaatst en de datum van de laatste update wordt vermeld.

8. Contact
Voor vragen over ons privacybeleid kun je contact met ons opnemen via onderstaande contact gegevens.

Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden van dit privacybeleid.

Van de Perre - Plodphai BV
Michel Vergauwenstraat 4 2070 Zwijndrecht
0474 73 09 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.