Algemene voorwaarden - Supertax | Goedkope taxi personenvervoer in Zwijndrecht, Antwerpen

Zoekt u een betrouwbare taxi voor uw personenvervoer in buiten- en binnenland? Doe beroep op Supertax in Zwijndrecht! ook in Beveren, Kruibeke en Antwerpen.

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 1 september 2023

1. Acceptatie van de Voorwaarden
Door gebruik te maken van onze website https://super8tax.be en onze diensten, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken we je vriendelijk onze website niet te gebruiken.

2. Dienstverlening
Onze taxi-service wordt aangeboden met inachtneming van lokale wetten en regelgeving. Wij behouden het recht om onze diensten te weigeren aan personen die zich niet aan deze regels houden.

3. Prijzen en Betalingen
De prijzen voor onze diensten zijn zoals vermeld op onze website of zoals afgesproken bij reservering. Betaling kan contant of via Bancontact plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

4. Annulering en Wijziging
Indien je een geplande rit wilt annuleren of wijzigen, vragen wij je vriendelijk dit zo vroeg mogelijk te doen. Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden kunnen van toepassing zijn.

5. Aansprakelijkheid
Wij streven ernaar om onze diensten zo accuraat en betrouwbaar mogelijk te leveren. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen, ongemakken, verlies of schade die voortkomen uit het gebruik van onze diensten.

6. Intellectueel Eigendom
Alle inhoud op onze website, inclusief teksten, afbeeldingen en logo's, zijn eigendom van Supertax. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of wijzigen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

7. Toepasselijk Recht en Geschillen
Deze Algemene Voorwaarden vallen onder de wetten van België. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van België, Rechtbank van Antwerpen.

8. Wijzigingen in de Voorwaarden
Wij behouden het recht om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De bijgewerkte versie zal op onze website worden geplaatst en de datum van de laatste update wordt vermeld.

9. Contact
Voor vragen over onze Algemene Voorwaarden kun je contact met ons opnemen via onderstaande contact gegevens.

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met de voorwaarden van dit document.

Van de Perre - Plodphai BV
Michel Vergauwenstraat 4 2070 Zwijndrecht
0474 73 09 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.